TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

Tradicionalna tajska masaža je ena in edina, temelji na konceptu desetih najpomembnejših linij, ki potekajo po celem telesu. Združuje znanja indijske joge, kitajske akupresure, kiropraktike in japonskega šiatsuja. Je edinstvena pri lajšanju bolečin po poškodbah in nesrečah, pri utrujenih in napetih mišicah, pri boleznih revmatizma, išijasu,...Masažo izvajamo na oblečeno telo, brez olja.

 

TAJSKA MASAŽA Z IZBRANIMI AROMATIČNIMI OLJI

Tajske masaže, ki niso preveč intenzivne, vendar dovolj, da se spoznamo z načinom tajskega masiranja, so masaže z aromatičnimi olji. Z različnimi prijemi sprostimo mišice, izboljšamo prekrvavitev telesa, zmanjšamo stres, lajšamo bolečine v hrbtenici, krepimo notranje organe in ohranjamo vitalnost. Priporočamo jo tedensko, predvsem za odpravo stresa in izboljšanje fizičnega stanja organizma.

 

TAJSKA MASAŽA S TOPLIMI ZELIŠČI

Enak učinek, kot pri tajski masaži z aromatičnimi olji, dosežemo s toplimi zelišči, ki jih zavite v blago in segrete na pari, maserji v kombinaciji direktne masaže s kepami toplih zelišč in ročno stimulacijo akupresurnih točk, pritiskajo na telo. Topla zelišča prijetno vplivajo na telo, predvsem pri boleznih tkiva, vnetih živcih, išijasu, revmi, artritisu,..

 

KOMBINIRANE TAJSKE MASAŽE

Tisočletne stare tehnike, znanje in izkušnje smo združili v šopek masaž z namenom vzpostavljanja telesnega, duševnega in čustvenega ravnovesja v telesu. Osnovno delovanje teh masaž lahko razdelimo na dve komponenti: * fizično, saj ugodno vpliva na kožo, mišice, živčevje, presnovo, krvni obtok in sklepe, ker izboljšuje prekrvavitev, telesu pa vrača prožnost in gibčnost * psihično, sprostitev uma in duha, kar krepi naš imunski sistem.

 

TAJSKA MASAŽA ROK IN NOG

Tajska masaža rok in nog je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko in da se s pritiskanjem lahko sprosti in uravnovesi celo telo. Namen masaže je izboljšati vsesplošno počutje, prekrvavitev in odpornost organizma.

 

ANTICELULITNA MASAŽA S TOPLIMI ZELIŠČI

Z anticelulitno masažo s toplimi zelišči ter izbranimi kozmetičnimi preparati se posvečamo problematičnim delom, saj le ta pospešuje prekrvavitev kože in podkožnega tkiva, pomaga pri razgradnji maščobe, aktivira delovanje limfnega sistema in s tem odvajanje zastalih toksinov iz telesa ter tako zmanjšuje celulit. Toplota, ki jo povzročijo topla zelišča, odpre kožne pore in poveča učinek ročne anticelulitne masaže.

 

TAJSKA MASAŽA HRBTA

Masažo priporočamo, ko vas mučijo bolečine v hrbtu oziroma po dolgotrajnem sedenju v prisilni drži. Pri masaži se lahko dodatno uporabljajo aromatična olja ali topla zelišča, kar pozitivno vpliva na prekrvavitev in lajšanje bolečin.

 

TAJSKE MASAŽE ZA NOSEČNICE (PO PRVEM TRIMESEČJU)

S primerno jakostjo masaže bomo poskrbeli za udobno počutje bodočih mamic in za lajšanje težav, ki so povezane s povečanim trebuščkom.

 

 
 
Center azijskih masaž THAI NAN