Ob posebnih priložnostih lahko svojim najdražjim, prijateljem ali komurkoli podarite darilni bon za eno od tajskih masaž, ki jih ponujamo v Centru azijskih masaž Thai Nan v Ambient Hotelu v Domžalah. 

Maserke bodo poskrbele, da bodo obdarovalci deležni posebnega razvajanja.

 Obdarite svoje najdražje z darilom neprecenljive vradnosti! Vaši najbližnji bodo deležni strokovnega pristopa in sprostitve v Salonu Thai Nan.

 Darilni bon vam lahko pošljemo tudi po pošti s plačilom po povzetju.

 

OBVESTILO STRANKAM

SPOŠTOVANI OBISKOVALCI SALONA THAI NAN. Kupcem kuponov kupljenih na portalih in imetnikom darilnih bonov sporočamo sledeče:

1. Kupon ali darilni bon unovčljiv do pomeni; da je storitev potrebno izkoristiti izključno do datuma, ki je jasno naveden na darilnemu bonu ali kuponu, in nikakor ne pomeni, da je prvi obisk potrebno izkoristiti do datuma, ki je na kuponu ali darilnemu bonu. Prav tako ne pomeni, da zadostuje, če se za rezervacijo termina samo pokliče do datuma, ki je naveden kot rok za koriščenje.
2. Za rezervacijo termina je potrebno poklicati tudi nekaj dni vnaprej, sploh če gre za večerne termine, kajti v nasprotnem primeru strankam ne moremo zagotoviti pravočasnega koriščenja kupona ali darilnega bona.
3. V kolikor imetniki pokličete tik pred koncem, ki je naveden kot rok za koriščenje, nismo dolžni upoštevati vaših morebitnih obrazložitev za nastalo situacijo.
4. V kolikor pride do nepotrebnih zapletov zaradi nepravočasne rezervacije termina, nismo dolžni in nikakor ne podaljšujemo veljavnosti kupona ali darilnega bona za več kot en teden, pod pogojem, da se mora stranka prilagoditi našim razpoložljivim terminom.
5. Pridržujemo si pravico, da posameznikom, ki se obnašajo nespoštljivo ali žaljivo do zaposlenih, uporabljajo kakršne koli metode ustrahovanja ali groženj, preprosto lahko "odklonimo" naše storitve in jih po potrebi tudi prijavimo za to pristojnim organom.
6. V primerih, ko pride do sprememb stanj kot je nosečnost ali bolezen, zaradi česar ne morete koristiti kupona ali darilnega bona, ste dolžni sami poskrbeti za unovčenje le tega. Kupon ali bon lahko podarite drugi osebi. Morebitne menjave kuponov ali bonov določamo skupaj po predhodnem dogovoru in nikakor ne sami.
7. Vsaka odpoved termina je potrebna vsaj 24 ur v naprej. Če stranka zamuja 10 min., vsako stranko pokličemo, da preverimo, ali le zamuja, ali je pozabila,... Naprošamo Vas, da se odzovete na naš klic, da uredimo situacijo oz. najdemo drug termin. V kolikor se stranka ne javi na klic, smo primorani darilni bon unovčiti. Zamujanje na termin pomeni, da se vam storitev skrajša za čas zamude, razen če za vami ni naročene nove stranke. Pravilo ne velja za zadnjo delovno uro v dnevu.
8. Na vsakem darilnem bonu/kuponu je navedeno, da se popusti in akcije ne seštevajo. Zato se pri raznih doplačilih upoštevajo polne cene iz ponudbe. Namreč akcije veljajo za določeno obdobje 2 ali 3 mesecev. Darilni boni pa 6. mesecev. V primeru nesoglasij glede obračunavanja doplačil stranki nismo dolžni omogočiti storitve, ki je dražja od storitve na kuponu/darilnem bonu. Stranka ima pravico koristiti le storitev, ki je navedena na kuponu/darilnem bonu.
9. V primeru vrednostnega darilnega bona si lahko stranka izbere katerokoli storitev iz ponudbe. V primeru doplačila se upoštevajo polne cene storitev in nikakor ne akcijske cene tisti trenutek. V primeru koriščenja storitve manjše vrednosti kot je na darilnem bonu, izdamo dobropis v vrednosti, ki ostane po koriščenju prvotne storitve. Upoštevamo redni cenik, in nikakor ne trenutne akcijske vrednosti.
10. Vsem strankam zagotavljamo kakovostno opravljeno storitev, profesionalno in kvalitetno obravnavo in verjamemo, da se boste v naših prostorih skupaj z nami počutili prijetno in zadovoljno.
11. Odgovornost za darilni bon nosi njegov imetnik, zato za izgubljene ali ukradene darilne bone ne odgovarjamo, ne izdajamo nadomestnih darilnih bonov ali potrdil ter storitve nismo dolžni omogočiti.

 
Center azijskih masaž THAI NAN