TAJSKI SPA IN MASAŽA

Starodavna ljudstva so živela v ravnovesju z ritmi narave in spoznala, da ima vsak človek različno kombinacijo elementov zdravja s specifičnimi potrebami v različnih obdobjih.

Cenimo to tradicijo, ki priznava negovalne zmogljivosti narave ter verjamemo, da resnično ravnovesje in zdravje prihajata iz darov zemlje in elementov narave. "SPA" je celosten koncept osebnega wellness-a, ki izvira iz načela "zdravju prijazne narave". Danes se je koncept "SPA" razvil v polno ponudbo zdravstvenih in lepotnih storitev ter postaja center za zdravljenje in nego telesa, uma in duha. Ljudje gaobiščejo, da bi tam našli mir, razvajanje in užitke ter naredili nekaj za svoje telo, za zmanjševanje stresa, zdravje in splošno dobro počutje. Tovrstna zdravilišča nudijo široko paleto različnih tehnik in storitev, od tradicionalnih do modernih, vzhodnih in zahodnih, ki naslavljajo različne potrebe strank: indijski, kitajski in japonski shiatsu, tajska masaža, evropska nega obraza, aromaterapija, refleksoterapija ter mnoge druge. Tajska masaža je darilo neprecenljive vrednosti bližnjemu, predvsem pa darilo sebi!

Prav zato vam Salon tajske masaže Thai Nan ponuja V.I.P. PAKET, kateri ponuja popolno relaksacijo telesa in duha.

 

 

V.I.P. ROMANTIČNI PAKET ZA DVE OSEBI  - 120 MINUT 

(savna, 50 min tajska masaža z aromatičnimi olji, jacuzzi) = 145 EUR

V Thai Nan masažnem salonu vas bomo razvajali V DVOJE! V romantičnem vzdušju, ob soju sveč, s pomočjo savne, prijetne masaže in jacuzzija s cvetnimi lističi, se boste popolnoma sprostili in uživali celih 120 minut. Paket vključuje tudi vodo, sok, sadje in penino.

 

V.I.P. ROMANTIČNI PAKET ZA DVE OSEBI - 180 MINUT 

(savna, 50 min tajska masaža z aromatičnimi olji, jacuzzi) = 160 EUR

V Thai Nan masažnem salonu vas bomo razvajali V DVOJE! Pričeli bomo s savno, nadaljevali bomo s sprostitvijo telesa v jacuzziju ter končali s tajsko masažo z aromatičnimi olji. Paket vključuje tudi vodo, sok, sadje in penino.

 

 
Center azijskih masaž THAI NAN